Loodgieter Utrecht heeft al veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.
 
“Loodgieter Utrecht heeft ons uitstekend geholpen bij het renoveren van onze badkamer. Onze badkamer was al twintig jaar oud en bovendien hadden we telkens last van verstopte afvoeren. De vakmensen van Loodgieter Utrecht hebben een deel van de afvoer opnieuw aangelegd en een nieuw bad, een wastafel en een wc geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met onze luxe badkamer!”
Marco en Hilda Zwaagstra

“Als woningstichting hebben wij Loodgieter Utrecht ingeschakeld om nieuwe cv-installaties aan te leggen in een deel van ons woningbestand. Hun vakmensen hebben de klus tijdig en netjes uitgevoerd. Dankzij Loodgieter Utrecht hebben onze woningen weer een veilige en moderne cv-installatie.”
Stefan Verbaan, Woningstichting Utrecht

“Ik ben al jarenlang een trouwe klant van Loodgieter Utrecht en ben dan ook zeer tevreden. Voor mijn cv-ketel heb ik een onderhoudsabonnement afgesloten. Zo wordt mijn cv-ketel elk jaar nagekeken en schoongemaakt. Dankzij de mensen van Loodgieter Utrecht weet ik zeker dat mijn cv-ketel goed werkt en bovendien veilig is!”
Petra van der Klei

“Vorige week had ik last van een lekkage aan mijn waterleiding. Op aanraden van een vriend heb ik de storingsdienst van Loodgieter Utrecht gebeld. Ik kende het bedrijf nog niet, maar ik ben erg blij dat ik voor ze gekozen heb. Binnen een half uur had ik al iemand op de stoep staan. De lekkage werd snel verholpen en de loodgieter is zelfs nog snel heen en weer gereden om een nieuw onderdeel op te halen. Bedankt Loodgieter Utrecht!”
Jeroen Kemper

“Loodgieter Utrecht heeft voor ons nieuwe kantoor de sanitaire installaties verzorgd. Omdat ons pand nogal oud is, was dit een behoorlijk grote klus waarbij veel leidingen en afvoeren aangepast en omgelegd moesten worden. Tijdens het eerste gesprek met Loodgieter Utrecht merkten wij direct dat er goed met ons meegedacht werd en dat er veel kennis binnen het bedrijf aanwezig was. Voor ons was dit dan ook de reden om hen deze ingewikkelde klus te gunnen. Het werk werd perfect opgeleverd en was zelfs al wat eerder klaar dan gepland. Geweldig!”
Arend en Jeanette van den Brink, Administratiekantoor Utrecht
 
Wij bedanken deze klanten voor hun reviews, een eigen review insturen kan ook altijd!