Verstoppingen

Verstoppingen

Verstoppingen in de badkamer:

Verstoppingen in de afvoer van het bad of de douche zijn doorgaans het gevolg van een ophoping van haren, zeep en vetten. Het volledig voorkomen van dit soort verstoppingen is onmogelijk. Iedereen heeft er last van en elke douche of bad wil wel eens verstopt raken. Gelukkig is het ontstoppen van een verstopte afvoer in de badkamer, voor ons een redelijk eenvoudige klus. Wij maken hierbij gebruik van moderne en doeltreffende technieken, waarbij gewerkt wordt met spiralen, pompen en een vacuüm systeem. De verstopping wordt zodoende snel uit de afvoer geduwd of gezogen en in ieder geval verwijderd.

Verstoppingen van het toilet:

Verstoppingen in de afvoer van uw toilet kunnen ontstaan door de aanwezigheid van een teveel aan papier of andere obstructies in de afvoer zoals maandverband en hygienische doekjes. Niets is zo vervelend als een toilet die verstopt is. Wij zullen daarom alles in het werk stellen om een snelle en doeltreffende oplossing voor u te vinden. Onze loodgieters zullen o.a. verstoppingen opsporen met een camera en het onder hoge druk doorspoelen van de riolering. Lastige obstructies zullen permanent worden verwijderd.

Verstoppingen in de keuken:

In vele huishoudens in Utrecht is een verstopping in de keukenafvoer een vaak voorkomend probleem. De diameter van de afvoer is minder breed dan die van bijvoorbeeld de toilet afvoer. Hierdoor kunnen sneller verstoppingen ontstaan en zeker in het geval de lozing van het water van uw afwasmachine plaats heeft op dezelfde afvoer als bijvoorbeeld uw gootsteen. Bij het ontstoppen van uw keukenafvoer, maken onze loodgieters in eerste instantie gebruik van een hogedrukmachine. Het eventueel vervangen van de afvoer is een oplossing waar wij pas voor kiezen als er geen andere alternatieven zijn. Dit mede mbt het feit dat we u zoveel mogelijk overlast willen besparen. Uiteraard bieden wij ten allen tijde een doeltreffende oplossing, informeren we van te voren over de mogelijk kosten en werken wij altijd in overleg met u, de opdrachtgever.

>> Terug naar de Loodgieter Utrecht Homepage